About

Hoi,

Wij zijn Michel en Marissa, beide woonachtig in het mooie stadje Groningen. Toch is dit niet de plek waar we elkaar hebben ontmoet. Dit was namelijk aan de andere kant van de wereld: Zuid-Afrika om precies te zijn. Hier hebben we ons hartje verloren aan zowel Kaapstad als aan elkaar.

293064_349448308470738_1354482946_n

In 2012 hebben we beide in Kaapstad onze stage gedaan. Van tevoren hadden we elkaar al wél via gemeenschappelijke vrienden op Facebook gespot aangezien we wisten dat we in hetzelfde huis terecht zouden komen. Ondertussen niet wetende dat we het halfjaar voorafgaand aan onze stages bijna elke zaterdagavond in dezelfde kroeg te vinden waren. Terwijl Michel waarschijnlijk meerdere drankjes voor Marissa heeft ingeschonken, is er nooit een vonk overgesprongen. Sterker nog, we hebben elkaar niet eens opgemerkt.

Ook de ‘echte’ ontmoeting in Kaapstad was niet meteen liefde op het eerste gezicht. Maar na een paar maanden van samenzijn was één ding al snel zeker: Ooit zouden we samen terugkeren naar de stad waar we ons hartje verloren hebben. Hoe dan ook!

wij

Inmiddels hebben we alweer drie jaar doorgebracht op Nederlandse bodem. Hiervan wonen we al meer dan twee jaar samen. Beide hebben we in tussentijd onze studies afgerond, keihard gewerkt (oftewel gespaard) en tussendoor tripjes gemaakt naar onder andere Barcelona, Milaan, Egypte en de Ardennen. Nu is eindelijk het moment daar.. tijd voor onze echte droomreis!

Ondanks dat we al veel plannen hebben gemaakt voor onze reis, is ie inmiddels ook alweer tientallen keren aangepast of uitgebreid. Kortom, er staat dan ook nog geen uitgestippelde route op papier. Het startpunt (Nairobi) staat vast maar hoe onze weg verder precies zal verlopen, is onzeker. Het wordt een reis op de bonnefooi. Via deze weg willen we jullie met veel plezier en al backpackend op de hoogte houden van onze avonturen.

Liefs,

Michel en Marissa